‘Gjoksit, mëshoi fort me duart’

8 Mars, 2022 - 5:30 pm


Poezi nga Adam Zagajewski

Dhe pa patur asnjë
instrument të duhur,
në skenë qëndro!

Gjoksit, mëshoi fort me duart,
atje nga lind e vdes frymë.

Se, ajo që këndon
nuk janë;
as gjoksi, as duart.

Këndon,
ajo që hesht.
Ajo, që hesht
këndon.

Përktheu: Herman Çuka / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme