займ на карту онлайн потребительский кредит

Gruaja ime, Sadija

11 Nëntor, 2020 - 8:33 pm

Dritëro Agolli

Prejt teje asgjë s’më ka ndarë.

Kam bredhur dete dhe vende

dhe çfarë s’kam parë!

Në dhoma hotelesh në botë

jastekët më sillnin veç erën tënde…

Në rrugë qytetesh me miliona shkëndija

Shikoja dhe thosha me vete:

Sadija…/ KultPlus.com

Të ngjajshme