Jashar Rexhepagiqi i shkruan Fehmi Aganit

31 Gusht, 2019 - 9:53 am

Vetëm të jesh këtu

( Kushtuar Fehmi Aganit )

Një njeri i rrallë,
i zoti, mendar,
Edhe në pësim i madh
Dhe t`isha ai që nuk jam
Këtu të ishe
shumëçka do të kishim.

Kot nuk krrokati korbi
sot me ag.
Çerdhen derdhi.
E nga hardhia ime
pikëlloi loti.

Shpesh vras mendjen,
këtu të ishe,
më i ndritshmi yll
ndoshta do kishim më shumë
dritë e dikushi të ishim.

Të ngjajshme