займ на карту онлайн потребительский кредит

Koha e krymbave

Mars 17, 2019 - 2:30 pm

Azem Shkreli

Dalin kryezezë, kryeverdhë, nga vullnet i vrimave 
Turren terr në sy, myshqeve, mendimeve, muranave 
Trup e tërthori u bien trupave të palendshëm 
Sa marrin trok lëngatave, sa kalirojnë ligësive 
Lakmojnë krymbas, zbirojnë, gropojnë, krymben 
Në kënaqësi të zeza, gëzohen zi, cimbojnë me të zezë 
Marshim i jargët i tyre zvarret tryezave, shikimive 
Bien në dy gjunjë, luten të marrë mot i lëmashekët 
Hipin shoq me shoq dhe shpallin kremten e krymbave 
Shih si levrijnë, si i shtyn me gisht të madh koha 
Shenjti i Shenkoll, po tallemi apo na mori krymbëria?! / KultPlus.com

Të ngjajshme