Kur vijnë mirë se ardhshin

29 Qershor, 2022 - 5:30 pm

Nga Ibrahim Berisha

Gjyshja thoshte, është
koha me i bë vargjet
e qepëve dhe
specave dhe hudrave

Me i rendisë mirë
në penjtë e linit

Të thahen si gjethe
për darkën e patermës

Me e terë
kaun e madh
në drunjtë e kryqëzuar

Fytyrën ta kemi çelë
dhe zemrën plot dashni

Kur vijnë mirë se ardhshin. / KultPlus.com

.

Të fundit

Të ngjajshme