займ на карту онлайн потребительский кредит

Kur

14 Maj, 2018 - 8:00 pm

Poezi e shkruar nga Leonard Cohen.

Kur heshtja duket aq e zhurmshme
dhe ti ndjen se vetëm je
ki besim dhe kthehu tek unë
të premtoj aty më ke.

Kur maja të duket e lartë
dhe zbritja është i vetmi kthim
zgjati duart dhe thirrmë
për ty jam deri në amëshim.

Kur dyert janë mbyllur
dhe ti ndjen trishtim
unë do te të kthej buzëqeshjen
do të bëj të ndjesh gëzim.

Kur te kesh humbur çdo fuqi
dhe të jesh duke rënë
unë do te të ngre dhe jap shpresë
të ndihmoj të qëndrosh në këmbë.

Dhe kur më në fund të vije dita
qe i lumtur buzë detit të ecësh
kur unë te ndjehem vetëm
shpresoj qe ti të më presësh.

Por deri sa ajo ditë të vije
dhe deri sa ti dritën te gjesh
dëgjoje zemrën, beso në mua
përjetë këtu do me kesh.

Të ngjajshme