Letrat e mija për ty

22 Maj, 2018 - 2:30 pm

Poezi e shkruar nga Nizar Qabbani.
Përktheu F Bruci.

Letrat e mija për ty
Janë më të fuqishme e me te rëndësishme se ne të dy:
janë të vetmet dokumenta
në të cilat njerëzit do te zbulojnë
bukurinë tënde
dhe marrëzinë time…

Të ngjajshme