займ на карту онлайн потребительский кредит

Mall

22 Maj, 2020 - 5:40 pm

Poezi nga Nafije Zogaj

zemër
s’po guxoj të mendoj në ty
se
veç të qeshurën tënde po ta mendoj
kah krahu im i djathtë
dhe shikimin me bisht të syrit
që fluturon vrik si vremç i trembur
posa vëren se është parë
më bën të nisem këmbë për në botën
tjetër
atje ku sigurt ti do të vish

Të ngjajshme