Moment

16 Gusht, 2018 - 4:00 pm

Poezi e shkruar nga Dritëro Agolli.

Gjithmonë na bren në shpirt trishtimi,
Dhe thonjtë në tru na i ngul si bushtër.
Sa i gjatë mjerimi,
Në jetën e shkurtër!

Pak e kuptojmë se jemi të ngratë,
Ndaj bëhemi ujqër.
Me thonj të gjatë,
Në jetën e shkurtër!

Të fundit

Të ngjajshme