‘Mos iu jip dikuj që s’i ndrisin sytë kur të sheh’

20 Janar, 2022 - 6:30 pm

Poezi nga Pierre Alex Jeanty

Nëse je etun
për dashni që
t’i davaritë tanë dyshimet
që t’shtrëngojnë shpirtin
dhe frikën që t’pushton mendjen tande,

mos iu jip dikuj
që s’i ndrisin sytë
kur të sheh!

Përktheu: Xhabir Tabaku / KultPlus.com

Të ngjajshme