Nana dhe gjuha e hanës

29 Qershor, 2022 - 10:03 am

Afrim Demiri

Kur u vendos
në dhomën e ringjalljes
Nana i foli Hanës në vesh dhe seç u morën vesh shpejt ndër veti

Dhe mbi fytyrën e saj
ra prarimi i Hanës
e mbi mue heshtja
e zisë

Saherë shikoj Hanën
dëgjoj pëshpëritjen e tyne si një ftesë që një ditë
do të m’vjen nga nalt

Çuditem prej nga nana
e ditke gjuhën e hanës

Unë me gjuhën e nanës
besoj do ta gjejë lehtë udhën deri tek ajo

Hana
fytyra e nanës
së vdekur /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme