Nata

4 Mars, 2019 - 11:40 pm

Poezi nga Ali Podrimja.

E lehtë dhe e butë
si hapi im
është nata në ty.

E dashur dhe e vrullshme
si krahërori i gruas
është nata në ty.

E qetë dhe e frikshme
si shikimi i vajzës së dashuruar
është nata në ty –

Kosovë, flamur i shpaluar në hava.

Të ngjajshme