Në një natë si kjo

14 Korrik, 2021 - 11:15 pm

Poezi nga Nerimane Kamberi

Në një natë si kjo,
asgjë e keqe nuk mund të ndodh,
shpirti im.
Sa qetësi !
a po e ndien ?
Në kupolë me mijëra yje ka mbuluar
këtë vend të bekuar nga perendia,
hëna përton të dalë,
nuk do ta trazojë
errësirën që ka kapluar oborrin.
Në një natë si kjo,
askush nuk do që t’i vije fundi kësaj verës,
të betohem në këtë verë,
dhe unë nuk dua që kjo natë të merr fund ! / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme