‘Në qofsh burrë i menqur’, një interpretim me shumë urtësi nga Mirush Kabashi (VIDEO)

5 Dhjetor, 2023 - 9:00 pm

Sot në moshën 75 vjeçare ka ndërruar jetë aktori i njohur, Mirush Kabashi. Ai ishtë aktor i më se 100 roleve në teatër dhe kinematografi, ku ndër to më i veçanti është ai i Sokratit tek “Apologjia e fundit e Sokratit”.

Kabashi përgjatë viteve të fundit ka interpretuar poezi dhe monologje duke u bërë një nga interpretuesit më të mëdhenj shqiptar, me të cilat do të mbetet i paharruar në mendjen e publikut.

Sot në ditëvdekjen e tij, KultPlus jus sjell interpretimin e tij “Në qofsh burrë i menqur”:

Të ngjajshme