Përfundim

19 Janar, 2018 - 6:32 pm

Poezi nga VLADIMIR MAJAKOVSKI / Përktheu: FASLLI HALITI

Asgjë s’do ta zhduk dashurinë,
as grindjet
as kilometrat.
Ajo është menduar,
provuar,
kontrolluar.
Duke ngritur solemnasisht vargjet , gishtat e rreshtave,
betohem:
dashuroj
me një dashuri të pandryshueshme dhe besnike.

Të fundit

Të ngjajshme