Poezia që përshkruan vdekjen dhe dhimbjen e shqiptarëve

16 Nëntor, 2021 - 9:30 am

Ibrahim Rugova përvec politikës pas vetes la gjurmë edhe me penë.

Kjo është poezia e cila të kujton dhe rikujton plagën e pashëruar të shqiptarëve:

Kur dëgjoj që vdes në botë, 
një njeri i vendit tim, 
jam në zemer i pikëlluar, 
se vdes një copë e shpirtit tim. / KultPlus.com

Të ngjajshme