Poezia që përshkruan vdekjen dhe dhimbjen e shqiptarëve

26 Nëntor, 2019 - 11:49 pm

Ketë dhimbje e kishte përshkruar ish-Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova i cili përvec politikës pas vetes la gjurmë edhe me penë.

Kjo është poezia e cila të kujton dhe rikujton plagën e pashëruar të shqiptarëve:

Kur dëgjoj që vdes në botë, 
një njeri i vendit tim, 
jam në zemer i pikëlluar, 
se vdes një copë e shpirtit tim./KultPlus.com

Të ngjajshme