Resa

20 Gusht, 2017 - 9:38 am

Poezi e shkruar nga Erenestina Gjergji Halili.

S’ke pâsë resë kurrë?
Hjèdhe gurin i pari!

S’ke frymue n’ ofsh për jetën e tjetrit?
I pari hjèdhe at’ gur!

S’ke kqyrë tuj kja, t’qeshunën matanë?
Hjèdhe i pari at gur!

S’ke kjâ n’vedi, pse tjetri âsht nji hap nelt?
Hjèdhe, n’mujsh at’ gur!

S’ke ândrrue jetën, qi jotja s’kâ me kenë?
Mshèfe at’ gur, n’xhepin mâ t’ fellë…

Të ngjajshme