Sa të dua, o Shqipëri

27 Nëntor, 2019 - 10:16 pm

Poezi nga Asdreni

Sa të dua, o Shqipëri

Sa të dua, o Shqipëri,
sa me mall ndiej e sa dëshirë,
për ty gaz e dashuri
mu në zemër më ka mbirë!

Se për mua, o Atdhe,
je një lule aq e vyer,
sa nuk gjendet përmbi dhe
shpirtin tim për të ushqyer!

Të fundit

Të ngjajshme