займ на карту онлайн потребительский кредит

Shqiptarët

3 Mars, 2018 - 9:35 am

Ali Podrimja (Feldafing, 1992)

Zoti nuk u kishte falur as bar
vetëm gjarpërinj
e gurë

por ata kishin diçka
që kurrë s’mund t’ua zbulojë i madhi
jetonin gjatë

dhe kur vdisnin
vdisnin
duke kënduar oi oi oi

te koka
u mbinte
nga një rrap çarë më dysh

Të ngjajshme