займ на карту онлайн потребительский кредит

Shtëpia që ndërtoj

13 Janar, 2018 - 4:46 pm

Poezi nga Jusuf Gërvalla

në një skutë do të ketë më shumë dritë
në tjetrën vend për shtratin dhe minjtë
një derë do ta ketë për në rrugën kryesore
një tjetër për kopshtin me lule të bardha
një verandë do ta ketë me një fuçi druri portokalli
do ta llogarisë këndin e diellit mbi dritare

2.
do të ketë aty pak trosha buke do të zihet çaji
një komë e shtruar në mesore do gazeta dite
do të vë portretin e një dashurie në dhomën e pritjes
do të më vijnë shokë e do të më vijnë prindër
s’do të ketë kurtina të larme në dritare
dhe krejt dyert e drurit do t’o ngjyej
me bojë plepi e gjethesh me të gjelbër
e do të kthej për çdo mbrëmje aty

Të ngjajshme