Tash që kam ikë

2 Qershor, 2021 - 9:09 pm

Pjesë e shkruar nga Entela Tabaku Sorman.

tash që kam ikë
mundesh me i shkundë rrugët mbas meje
dhe me i shtru mandej
si të reja

tash që ke ikë
mundem me i shkundë rrugët mbas teje
dhe me i shtru mandej
si të reja

veçse ikja i tërhiqka mbas vedit
rrugët
e vjetra
./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme