займ на карту онлайн потребительский кредит

“Të huaj e prapë me mua bashkuar, ma ktheni përshëndetjen që ju jap”

14 Gusht, 2019 - 4:00 pm


Poezi nga Hermann HesseNatë vetmitare

Ju, vëllezër të shpirtit tim,
Njerëz të mjerë larg dhe pranë,
Nën këtë qiell me yje pa anë
Që n’ëndërrime gjeni ngushëllim;
Ju të plakur pa një fjalë
Nëpër netë yjezbehtë,
Duarduruar mbaheni ngadalë
Dhe ruani dhe vuani vetë,
Turmë e mjerë, e gabuar,
Lundërtarë pa yll e pa fat,
Të huaj e prapë me mua bashkuar,
Ma ktheni përshëndetjen që ju jap!

Të ngjajshme