‘Ti hap dritaren në mëngjes dhe flutura si gjethe t’verdha, të futen në mushkëri’

12 Nëntor, 2022 - 3:15 pm

Poezi nga Xhabir Tabaku

E çuditshme vjeshta
E trishtë.
Ti hap dritaren në mëngjes
Dhe flutura si gjethe t’verdha
Të futen në mushkëri.

E trishtë asht vjeshta e çuditshme
Plot gjethe t’verdhë
Flutura të verdha plot – e shí. / KultPlus.com

Të ngjajshme