Varrimi i babait tim

3 Janar, 2019 - 3:30 pm

Nga Xhevdet Bajraj.

Babai im e ka pasur një jetë të mirë
ishte i ndershëm
ndihmonte njerëz të njohur dhe të panjohur
ka qenë dhe partizan
patriot (qëndroi tetë vjet në ekzil)
burrë
baba dhe gjysh i mirë

Por në fund
numri i njerëzve që shkuan në varrimin e tij
u ndikua
nga temperatura nën zero
nga dëbora
dhe sepse njerëzit nuk kishin kurrfarë interesi
nga një plak i vdekur./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme