Aktoret që luajtën role meshkujsh

25 Mars, 2021 - 11:29 am

Aktorët e mirë janë të aftë të përdorin trupin dhe emocionet e tyre në maksimum, në mënyrë që të ofrojnë një shfaqje të bukur te shikuesit.

Nga ana tjetër, ata që janë me të vërtetë të talentuar arrijnë ta bëjnë audiencën të ndihet dhe të identifikohet me karakterin që kanë krijuar.

Dhe shenja e vërtetë e një aktori të jashtëzakonshëm është të jesh në gjendje të luash një personazh siç duhet, pavarësisht nga mosha, kombësia, gjuha, apo edhe gjinia e tij.

Më poshtë do të njiheni me 6 aktore të njohura që guxuan duke luajtur rolin e mashkullit në film. Ato e kanë luajtur aq bukur rolin, sa ndoshta ju nuk e keni kuptuar se personazhi është luajtur nga një femër. / KultPlus.com

Amanda Bynes si Sebastian Hastings

Image

Angelina Jolie si Evelyn Salt

Image

Cate Blanchett si Jude Quinn

Image

Elle Fanning si Ray

Image

Hilary Swank si Brandon Teena

Image

Mariah Carey në videon e saj “Obsessed”

Image

Të ngjajshme