“Bohemian Rhapsody” performohet në 42 stile (VIDEO)

31 Tetor, 2018 - 3:30 pm

Artisti Anthony Vincent ka performuar këngën ikonike të bendint “Queen”, “Bohemian Rhapsody” në 42 stile.

Videoja e publikuar në kanalin “Ten Seconds Songs” në YouTube ka pranuar mbi një milion klikime në më pak se pesë ditë.

Mes artistëve dhe stileve janë edhe këndimi i kësaj kënge si Frank Sinatra, Johnny Cash, Kendrick Lamar e NWA – pra artistë që u përkasin zhanreve dhe stileve pothuajse diametralisht të ndryshme./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme