займ на карту онлайн потребительский кредит

Di Caprio zotohet se do ta ndihmojë kauzën e “Amerikës Afrikane ”

5 Qershor, 2020 - 4:00 pm

Aktori Leondardo Di Caprio është zotuar se do të japë donacione për organizatat Color of Change, Fair Fight Action, The NAACP dhe Equal Justice Initiative, dhe ka thënë se dëshiron të ndihmojë në ndalimin e “diskriminimit të Amerikës Afrikane”, raporton revista FemaleFirst.

Ylli 45 vjeç ka përdorur llogarinë e tij të Instagramit për të përkrahur lëvizjen Jetët e Zezakëve Vlejnë, duke shkruar se “përkushtohem se do të dëgjoj, mësoj, dhe veproj”.

“Jam i përkushtuar në përfundimin e diskriminimit të Amerikës Zezake, që ka qenë prezent për një kohë tepër të gjatë. Do t’i përkrahi individët, organizatat dhe koalicionet të cilat janë të përkushtuara në ndryshimin afatgjatë të situatës”, kishte shkruar ai.

Pastaj kishte bërë thirrje që të përcillen, të përkrahen organizatat që luftojnë dhe e përkrahin kauzën e të drejtave të barabarta të afro amerikanëve në SHBA. / KultPlus.com

Të ngjajshme