Elvana publikon albumin e ri (VIDEO)

Shkurt 11, 2018 - 6:13 pm

Elvana Gjata ka publikuar edhe dy këngë të albumit të saj të ri “3EP”.

“Festojmë” dhe “Veç një pikë” janë këngët e reja të publikuara në YouTube.

Lyrics :

Veç një pikë

Pa ty tani

çdo gjë është gri

dhe dielli ditën duket

bardhë e zi.

Pa ty tani

s’ka më magji

çdo ditë një shije ka

pa histori.

Të të shoh njëherë sa m’ka marr malli

me ma kthy buzëqeshjen që m’ka shku’.

Një takim të fundit me ty për së gjalli

me këtë këngë të trishtë do t’kisha ftu’.

Refren

Veç një pikë t’më kishe dash ti

veç një pikë më shumë se veten

jetën sot do t’kishim gzu’.

Veç një pikë t’më kishe prit ti

sikur mos më kishe ik ti

për dashnin, do t’kishim knu’.

Pa ty tani

një Zot e di

sa lutem unë të ndodhi një çudi.

Pa ty tani

a mund të pi

një gotë me fund që shpirti të mos ngrij.

Të të shoh njëherë sa m’ka marr malli

me ma kthy buzëqeshjen që m’ka shku’.

Një takim të fundit me ty për së gjalli

me këtë këngë të trishtë do t’kisha ftu’.

Refren

Veç një pikë t’më kishe dash ti

veç një pikë më shumë se veten

jetën sot do t’kishim gzu’.

Veç një pikë t’më kishe prit ti

sikur mos më kishe ik ti

për dashnin, do t’kishim knu’.

yrics :

Festojmë

Sot miq unë ju kam ftuar

në shtëpinë time

të pimë për të festuar

ditën e lindjes time.

Bëj sikur po gëzoj

bëj sikur po jetoj

por brenda zemrën time

po e çjerr me thonj.

Bëj sikur të harroj

bëj sikur po këndoj

me zërin tim, veten po helmoj.

Refren

Të gjithë sot po festojnë

po asnjeri nuk di se po mbaroj

po mbaron ky shpirti im

çdo ditë, çdo ditë

prej ditës që ke ik’.
2x

E keni zbukuruar

sot, mbrëmjen time

me shpirt duke uruar

për vitet që do të vinë.

Bëj sikur po gëzoj

bëj sikur po jetoj

por brenda zemrën time

po e çjerr me thonj.

Bëj sikur të harroj

bëj sikur po këndoj

me zërin tim, veten po helmoj.

Refren

Të gjithë sot po festojnë

po asnjeri nuk di se po mbaroj

po mbaron ky shpirti im

çdo ditë, çdo ditë

prej ditës që ke ik’ .

Të gjithë sot po festojnë

po asnjeri nuk di se po mbaroj

po mbaron ky shpirti im

çdo ditë, kam frikë

të mbetem vet’, kam frikë.

Të ngjajshme