Fansi e quan të vjetër, Pink i kthen përgjigjjen e duhur

Maj 18, 2018 - 12:30 pm

Një person e quajti “plakë” në Twitter këngëtaren Pink, por ajo diti t’i kthente përgjigjjen e duhur këtij personi.

“Ka pak njerëz në botë që zgjedhin të plaken natyrshëm dhe unë e kam fituar çdo minutë të 38 viteve të mia”, shkroi Pink.

Këngëtarja e famshme shtoi në rrjetin social: “Unë jam e mendimit se është një bekim të plakesh. Nëse fytyra juaj ka rrudha rreth syve dhe gojës, kjo do të thotë që keni qeshur shumë. Lutem që të dukem më e vjetër pas 10 vitesh sepse kjo do të thotë se unë jam gjallë”.

Të ngjajshme