Fituesi i jackpotit 95 milionë dollarësh, e tërheq çmimin i maskuar si te filmi “Lufta e Yjeve”

22 Korrik, 2020 - 11:13 am

Një burrë në Xhamajka e mori çmimin e tij të lotarisë, që shkonte në 95 milionë dollarë, i veshur si personazhi i famshëm i Luftës së Yjeve, Darth Vader.

Sipas Jamaica Gleaner, burri që u identifikua vetëm si “W. Brown,” kishte zgjedhur të shkonte i veshur në këtë mënyrë për të mbrojtur sigurinë e tij dhe atë të pasurisë së porsagjetur.

W. Brown bleu biletën fituese në fillim të këtij muaji në Di Endz Sport Bar në Maj Pen, Clarendon për të siguruar çmimin 95 milionë dollarë.

“Unë nuk blej rregullisht nga ai vend, zakonisht blej biletën time në Old Harbour ose në Spanjën e qytetit, por isha në rrugë, kështu që thjesht ndalova atje,” tha ai.

Brown gjithashtu tha që ai bleu të njëjtin numër numrash me disa zëvendësime gjatë 20 viteve të fundit duke thënë se ata ishin frymëzuar nga “numrat” dhe kuptimet që ai ka hasur.

Ai tha se e dinte gjithmonë se ai do të fitonte çmimin e parë dhe të ndryshonte jetën e tij për mirë.

“Jeta ka qenë gjithmonë shumë e ashpër. Unë vij nga një familje e varfër, ndonjëherë nuk mund të shkonte në shkollë, sepse prindërit e mi nuk e kishin atë, por një ditë e thashë vetes që Zoti do të më ndihmojë mua dhe familjen time, “tha ai.

Sipas Brown, ai mësoi për fitoren e tij të çmimit të parë, kur po e shikonte transementimin drejtpërdrejt në TV.

Fituesi i lotarisë, sipas Simone Clarke-Cooper, zëvendëskryetar i Grupit të Komunikimeve në Supreme Ventures Limited, nuk ka faj që ruhet kaq shumë.

Clarke-Cooper i tha Daily Star se nuk është e pazakontë që individët të fshehin identitetin e tyre në raste të tilla, sidomos në zona me kriminalitet të lartë.

“Fatkeqësisht, Xhamajka nuk është si tregjet e tjera ku nuk ke patjetër nevojë të fshehësh identitetin. Ne nuk kemi ndërmend t`I themi të ndryshojnë sjellje në këtë drejtim”, u shpreh zyrtari. Ai shtoi se fituesit zakonisht vijnë me maskat e tyre, e madje janë shumë krijues. Dy vjet më parë, një tjetër banor i Xhamajkës që fitoi çmimin e 180 milionë dollarëve në Super Lotto, erdhi i maskuar si një emoji i buzëqeshur, transmeton Shqip shkrimin e mediave të atjeshme./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme