Hitet e harruara të verës, viti 2010 (VIDEO)

30 Gusht, 2017 - 6:55 pm

Çdo verë i ka hitet e saj. Këngëtarët madje përgatiten që pak para verës të nxjerrin këngët më ritmike dhe verore në mënyrë që të ftohen më pas nëpër koncerte e net muzikore.

Do të shikojmë se si është zhvilluar nëpër kohë muzika gjatë stinës së verës. Viti 2010-të, po e nisim me të, ka pasur disa hite të cilat janë dëgjuar në verën e këtij viti jo fort të largët.

Në Shqipëri e Kosovë, dhe aty ku flitet shqip, vera gjithmonë rezervohet për hite dhe muzikë. Në Kosovë vijnë mysafirët nga diaspora, në Shqipëri shkohet në bregdet, gjithmonë shoqëruar me këngë. / KultPlus.com

Viti 2010-të u shënua me këto hite verore:

https://www.youtube.com/watch?v=j5VqehwBTk8

https://www.youtube.com/watch?v=ZaZENRK6CF8

Të ngjajshme