Rita Ora në Connecticut News: Faleminderit shqiptarë, we are the best! (VIDEO)

28 Janar, 2018 - 10:41 am

Është një intervistë më e vjetër e Rita Orës por e cila ka marrë përsëri vëmendjen.

Në Connecticut News, Rita Ora bën shqiponjën me duart e saj, simbolin e shqiptarëve, ndërsa edhe falënderon shqiptarët duke thënë “Faleminderit, dhe we are the best” (Jemi më të mirët).

Në këtë intervistë Rita flet edhe për bashkëpunimet e saj me Liam Payne dhe Ed Sheeran dhe përshëndetë të gjithë shqiptarët, që në Connecticut të Shteteve të Bashkuara të Amerikës janë në numër shumë të madh.

Të dua kanë qenë fjalët tjera të Ritës në këtë intervistë, shkruan KultPlus.

Rita Ora disa herë ka folur në gjuhën shqipe në intervistën e saj ndërsa në Twitter është konfirmuar se ajo do të jetë e pranishme në Kosovë për 17 shkurt, Dita e Pavarësisë së Kosovës. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme