Selena Gomez nis iniciativë për shëndetin mendor

30 Prill, 2021 - 10:00 am

Selena Gomez po fillon një iniciativë për shëndetin mental.

Këngëtarja ka shkruar në Instagram për të treguar fillimin e iniciativës, një fushatë që ajo e ka ngritur për të ndihmuar njerëzit të lidhen me burimet që u duhen për të vërë ndryshime të rëndësishme për shëndetin mental të tyre.

“Kjo fushatë është shumë afër zemrës sime për shkak të përvojës time me shëndetin mental. E di sa i frikësuar dhe i vetmuar mund të ndjehesh të përballesh me ankth dhe depresion vetëm në një moshë të re. Nëse do të mësoja për shëndetin mental më herët – të mësoja për gjendjen time në shkollë ashtu siç jam mësuar për lëndët tjera – udhëtimi im do të dukej ndryshe”, ka shkruar ajo, shkruan FemaleFirst.

Gomez ka bërë thirrje që njerëzit të informohen rreth shëndetit mendor dhe të marrin mbështetje. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme