Nuk ka gjë më të bukur se një grua kur ringrihet pas stuhisë

Nuk ka gjë më të bukur se një grua që rilind. Nuk ka gjë më të bukur se një grua kur ringrihet. Pas rënies. Pas stuhisë. Dhe rikthehet më e fortë dhe më e bukur se më parë.

Me ndonjë gërvishje në zemër, nën lëkurë…por me dëshirën për të shembur botën nga padrejtësitë që ia solli. Dhe veçse me një buzëqeshje. /femer/ KultPlus.com