Themeluesi i ArchDaily-t, David Basulto do të ligjërojë në Kosovë

Më 12 Shtator në Amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, në kuadër të Festivalit të Arkitekturës në Kosovë do të ligjërojë David Basulto, themelues dhe udhëheqës i ArchDaily-t, shkruan KultPlus.

ArchDaily eshte portali më i klikuar në bote qe i dedikohet arkitekturës, dizajnit dhe planifikimit urban, me mbi 13 milion klikime në muaj. I themeluar ne vitin 2008 brenda vitit Archdaily u bë portali ku arkitektet, dizajnerët dhe urbanistet gjejnë inspirimin për projektet e tyre.

Ligjërata do të fillojë në ora 20:00.

Per më shumë rreth David Basulto’s dhe ArchDaily mund të mësoni përmes këtyre uebfaqeve:

www.archdaily.com/content/about / www.kosovoarchitecture.com/david-basulto-archdaily-ceo/

Cikli i ligjëratave të Festivalit te Arkitekturës do vazhdoj më 21 dhe 22 Shtator ku ne program do jenë ligjëratat e ekipit prapa Paviljonit Shqiptarë ne Bienalen e Venecia’s 2018 si dhe Francisco Fonseca nga Skrei, Porto i cili do të mbajë edhe punëtori./ KultPlus.com