Më 11 janar në TKK promovohet botimi i dytë i monografisë kushtuar aktorit të ndjerë, Bekim Fehmiu

Më 11 janar promovohet botimi i dytë i monografisë, kushtuar aktorit me famë botërore, Bekim Fehmiu.

Libri me titull “BEKIM FEHMIU – Odiseu i Kosovës” për autor ka Fahri Musliun.

Promovimi do të mbahet në sallën e madhe të Teatrit Kombëtar të Kosovës duke filluar nga ora 12:00.

Për librin do të flasin: Dr. Profesor Migena Arllati, Profesori Fadil Hysaj, Dr. Profesor Ilir Muharremi dhe Fahri Musliu – autori i monografisë.

Kjo ngjarje organizohet nga “Fondacioni Bekim Fehmiu” Prizren. / KultPlus.com

Monografia për Bekim Fehmiun e autorit Fahri Musliu nesër promovohet në Shkup

Nesër, më 4 tetor në Qendrën Informative Kulturore në Shkup do të bëhet promovimi i monografisë “Bekim Fehmiu – Odiseu i Kosovës” nga autori Fahri Musliu.

Në promovimin që do të fillojë në orën 14:00, në panel do të marrin pjesë autori Fahri Musliu dhe profesori i Universitetit të Tetovës Qani Nuhiu.

Autori i librit, publicisti dhe gazetari Musliu, për një kohë të gjatë ka raportuar nga Beogradi për mediat ndërkombëtare dhe ato në gjuhën shqipe./KultPlus.com