Hapet ekspozita e Pashk Përvathit, vepra të krijuara nga udhëtimet nëpër Shqipëri

Pashk Përvathi sapo na ka prezantuar si vizitorë të parë galerin e tij, Galeri plus. Hapësira më e re e ekspozimit në Tiranë. Diçka që ai e ka menduar ekskluzivisht për publikun e kryeqytetit krahas galerisë në qytetin e tij Lezhën.

Në ekspozitën e përhershme këtu vëmë re vetëm gjininë e peizazhit.

Por krijimtarinë e tij ai jo rrallë ja ka kushtuar edhe portretit apo nudove.

Një piktor që punon në natyrë dhe shëtit shqiptarinë cep e më cep, një piktor i plein air që frymëzimin e ka që nag Vangjush Mio, Përvathi na rrëfen itenerarin e këtij viti./KultPlus.com