Betimi emocionues i të diplomuarve të Fakultetit të Edukimit në Prishtinë (VIDEO)

Studentët e Fakultetit të Edukimit në Prishtinë, në ceremoninë e diplomimit kanë bërë betimin e tyre që do t’i përkushtohen profesionit të tyre me nder dhe krenari, shkruan KultPlus.

“Suksesi i nxënësve të mi është përgjegjësia ime kryesore”, theksojnë ndër të tjera studentët e diplomuar.

Një video gjatë këtij momenti emocional është shpërndarë në facebook e të cilën video KultPlus ju sjellë juve.
/KultPlus.com