Malësorja, fisnikëria dhe bukuria e traditës

Delikatesë, ndrojtje, hir dhe një shprehje që platitet në ëndjen që e përshkon.

Ajo vështron përmes një padurimi për të reshtur së ngulituri sytë, atje ku drithërima e ngjeth dhe ndjenja e turpit e përlan të gjithën. Ajo është një grua, e cila më shumë se sakrifikimin e një çasti pozimi, ajo i kushtohet një solemniteti që dëshmon veshja e saj, stolitë që krijojnë një ansambël mahnitës të nuses malcore.

Përtej këtij momenti të fokusuar është një grua e cila dëshmon veç nusërimit, dritshmërinë e atij komunikimi shprehës që ajo ofron në këtë përjetësim fotografik. /albertvataj/ KultPlus.com