Në Jug të Shqipërisë vjen Festivali “Mandarina Fest”

Nga 17 deri më 18 nëntor, në Jug të Shqipërisë, mbahet “Mandarina Fest”, shkruan KultPlus.

Ky festival i cili do të mbahet në Konispol, Butrint dhe Mursi, sjellë ngjarje të ndryshme kulturore. Sjellë panair, muzikë, traditë, ekspozitë, lojëra, konkurse e shumë gjëra të tjera.

Në vijim po sjellim agjendën e plotë të “Mandarina Fest”./ KultPlus.com