Qendra Kulturore e Fëmijëve të Prishtinës merr çmimin “Valltarët më të mirë”

Qendra Kulturore e fëmijëve mori pjesë në festivalin “Damastion Folk”, festivali i këngëve dhe valleve shqipe në Kishnicë, shkruan KultPlus.

Juria profesionale e këtij festivali vlerësoi dhe ndau çmimin “Valltarët më të mirë” pikërisht valltarëve të Qendrës Kulturore të Fëmijëve të Prishtinës me koreografin Nazmi Gashi.

Ndarja e çmimeve e bërë në kuadër të festivali “Damastion Folk” është bërë më 30 prill./ KultPlus.com