Të enjten nënshkruhet marrëveshja për restaurimin e Sahat Kullës

Të enjten do të nënshkruhet marrëveshja mes Komunës së Prishtinës dhe UNDP-së për restaurimin e Sahat Kullës, njofton Komuna e Prishtinës.

Marrëveshja do të nënshkruhet me fillim në ora 10:00 në afërsi të këtij objekti.

“Nesër nga ora 10:00 deri ora 10:35, Komuna e Prishtinës dhe UNDP do të nënshkruajnë marrëveshjen për restaurimin e Sahat Kullës, pranë këtij objekti kulturor. Më këtë rast, drejtori i Drejtorisë së Kulturës, Adrian Berisha si dhe përfaqësuesja rezidente e UNDP-së në Kosovë, Maria Suokko do të mbajnë një fjalë rasti”, thuhet nga Komuna e Prishtinës. / KultPlus.com