Ansambli Popullor me koncert në Ukrainë

24 Tetor, 2019 - 11:30 am

Në Ukrainë, ”Vallet dhe Këngët Popullore”, kanë dhënë koncert në qytetin Odesa, për komunitetin shqiptar atje, shkruan KultPlus.

Ansambli Popullor mbetet ambasador i përçimit të traditës te brezi i ri i disaporës, duke mundësuar kështu ruajtjen e traditës së kombit tonë.

Bashkëpunimi me Agjencinë Kombëtare të Diasporës synon njohjen e elementëve kulturore, antropologjike, historike dhe folklorike te më të rinjtë e komunitetit shqiptar në Ukrainë.

Në vijim mund të shihni disa prej fotove të shkrepura gjatë koncertit. / KultPlus.com

Të ngjajshme