Artistët shqiptarë organizojnë mbrëmje koncertale bamirësie në Teatrin Oda

12 Dhjetor, 2019 - 3:00 pm

“Në gjirin tim kam hapur varr, Që t´i jap shpresë – edhe t´ja marr”, me këto vargje të Lasgush Poradecit, artistët shqiptarë kanë bërë ftesë për të gjithë adhuruesit e muzikës e poezisë, të marrin pjesë në mbrëmjen koncertale të bamirësisë, shkruan KultPlus.

Mbrëmja koncertale e datës 18 dhjetor, do të mbledhë në Teatrin Oda, artdashës të muzikës dhe poezisë për një mbrëmje të veçantë, jo vetëm për nga muzika e interpretuar, përjetimet personale të artistëve, poezitë por edhe për nga qëllimi i aktivitetit të organizuar.

Koncerti i përvitshëm “Udhëtim dimëror” – Jazz dhe Poezi; me muzikantë e aktorë, vendas e të huaj, këtë herë realizohet për të kontribuar drejtpërdrejtë në ndihmë të vëllezërve, motrave dhe familjet e prekura nga tërmetet e fundit në Shqipëri.

Artistët që do të marrin pjesë në këtë mbrëmje janë: Ilir Bajri, Eda Zari, Elina Duni, Visar Kuçi, Armend Xhaferi, Fatlume Bunjaku, Tavitjan Brothers, Gent Rushi dhe Shpat Deda.

Të ardhurat e këtij koncerti do të shkojnë, direkt për familjet e dëmtuara nga tërmeti, atyre me pasoja traumatike, me një bilanc të frikshëm humbjesh gjithëpërfshirëse.

Iniciatorë dhe organizatorë janë artistët dhe Teatri ODA.

Hyrja është 12 Euro. Të gjithë mund të kontribuojnë sipas mundësive në Teatrin ODA, në kutinë e vendosur për këtë qëllim natën e koncertit, e cila do ketë pranë një Formular të Protokolluar, mbajtur me emrat e secilit nga pjesëmarrësit. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme