Artpolis organizon Trajnim për Edukimin e Bazuar në Teatër me Bashkëmoshatarë

3 Gusht, 2017 - 4:10 pm

Qendra për Art dhe Komunitet Artpolis organizon trajnimin për Edukimin e Bazuar në Teatër me Bashkëmoshatarë/e për të rinjtë dhe të rejat e komuniteteve Shqiptare, Romë, Ashkali dhe Egjiptas, shkruan KultPlus.

Ky trajnim do të mbahet nga 22 deri me 24 gusht, në Kosovë.

Aplikantët e përzgjedhur do të angazhohen në edicionin e 6-të të festivalit për të Rinjtë dhe të Reja(Youth Fest /Competition for social changes).

Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesëmarrës në trajnim më poshtë mund njoftohen me kushtet të cilat duhet t’i plotësojnë:

-Të rinjtë dhe të reja dhe të reja të moshës 18deri 25 vjeç
-Nga komunat: Prishtina, Gjakova, Gjilan, Ferizaj, Peja, Prizren, Mitrovica Jugore dhe Veriore
-Të interesuar/a të dini më shumë për Teatrin dhe teknikat teatrale, në veçanti Forum Teatrin
-Të interesuar/a për Aktrim
-Të interesuar/a për Edukimin dhe Bashkëmoshatarë/e
-Të pasionuar rreth të Drejtave të Njeriut dhe dëshironi të kontribuoni në komunitetin lokal
-Të interesuar/a për të krijuar lidhje të reja shoqërore me të rinjtë dhe të rejat e komuniteteve të ndryshme të Kosovës Që ndajnë pasionin për Art dhe të Drejtat e Njeriut.
Aplikimi do të jetë i hapur deri me 16 gusht./ KultPlus.com

Të ngjajshme