Baleti Kombëtar i Kosovës luan shfaqjen ‘Time’ në Tetovë

12 Qershor, 2024 - 8:01 pm

Më 14 qershor në Tetovë, duke filluar nga ora 19:00, Baleti Kombëtar i Kosovës luan shfaqjen ‘Time’.

Pas paraqitjes jashtëzakonisht së suksesshme në dy kryeqendrat botërore Nju-Jork dhe në Paris, Baleti Kombëtar i Kosovës, këtë të premte me shfaqen “Time” (Koha), vjen edhe në Tetovë.

Shfaqja do të luhet në Natën e parë të Festivalit Ndërkombëtar “Meridians”, në Qendrën e Kulturës në Tetovë.

Të ngjajshme