Baleti Kombëtar i Kosovës pjesëmarrës në performancën ndërkombëtare ‘The Nutshell’ (VIDEO)

16 Dhjetor, 2020 - 3:50 pm

Me ftesë nga Mannakin Theater and Dance nga San Francisco, Baleti Kombëtar i Kosovës është pjesë e video-performancës me titull “The Nutshell!” së bashku me shumë kompani të Baletit nga vende të ndryshme si New York City, Kina, Gjermania, Egjipti, Nigeria, San Francisco, etj. 

Kjo është një festim i një tradite 75-vjeçare e shfaqjes së baletit “Arrëthyesi” i adaptuar në kushte të pandemisë duke performuar në ambient të hapur dhe mbajtje të maskave, njoftojnë nga Baleti Kombëtar i Kosovës. / KultPlus.com

https://www.facebook.com/BaletiKombetariKosoves/posts/4694841187252899

Të ngjajshme