‘Dodona’ bëhet me Këshill të ri Drejtues

12 Maj, 2018 - 5:31 pm

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot është emëruar Këshilli i ri drejtues i teatrit “Dodona” në Prishtinë.

Sipas njoftimi për media, Këshilli drejtues përbëhet nga dramaturgia Doruntina Basha, aktori Enver Petrovci, regjisorja Hana Qena, regjisori Kushtrim Koliqi, si dhe përfaqësuesi i Komunës së Prishtinës, Bekim Sele. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme