‘Evropë qite n’Veti’ publikohet në YouTube (VIDEO)

26 Shtator, 2017 - 12:12 pm

‘Evropë qite n’Veti’, është Stand Up Comedy, e cila është realizuar gjatë vitit 2017-të, me aktorët Kushtrim Qerimi, Avni Shkodra dhe Ernest Zymberi. Kjo Stand Up Comedy, premierën a ka pasur në Teatrin e Gjilanit, ndërsa ka udhëtuar edhe nëpër teatrot e tjera shqiptare. Ndërsa tash ajo është publikuar edhe në YouTube nga aktori Avni Shkdora, shkruan KultPlus.

Përmes kësaj Stand Up Comedy, trajtohen disa tema aktuale në vendin tonë si: raporti i Shqiptarëve me Evropën: për politikë, punë, çaja, teknologji, dasma, viza, sehire (magji), miza, monedha, etj, duke përfshirë edhe ngjarjet të cilan mund të kenë ndodhur së fundmi.

Ky projekt është përkrahur nga Ministria e Integrimit Evropian./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme